Startpunt activiteiten (woensdagmiddag)

Kom je ook ’s middags bij het Startpunt langs?
Het Startpunt team heeft een super leuke en grappige quiz voor je in petto. Neem het op tegen je vader/moeder, opa/oma broer/zus, vriend of vriendin. In ieder geval iemand die je goed kent! Doe mee en zorg dat je wint! Want dan ontvang je een stempel
Wil je graag iets moois, lekkers, en kleurrijks maken wat ook nog gezond is? Het Startpunt regelt met hulp van de dames van BallanceBuddy een hele leuke workshop traktaties maken. www.balancebuddy.nu.
Zij gaan met je aan de slag om de mooiste, kleurrijkste en gezondste snoep traktatie te maken. Wil je jouw traktatie laten zien aan anderen? Maak er dan eerst een foto van en eet hem daarna lekker op. En we hebben nog meer te doen! Kom gezellig bij langs ’s middags en laat je verrassen.