Bergrace Shop

Verstelbare heupband met bidon

Heeft als extra een pocket voor het meenemen van energierepen \ gelletjes , sleutels, pinpas of kleingeld. Riem verstelbaar en daardoor geschikt voor meerdere lichaamsposturen.

Voorinschrijving: € 7,95 Na-inschrijving € 9.95.

 

Heupband met 2 drinkflesjes

Band met 2 bidons van 0,3 liter en een kleine pocket. Zowel aan de voor- als achterkant voorzien van reflectie. Heeft als extra een medium size pocket voor het meenemen van energierepen, sleutels, pinpas of kleingeld. Riem aan beide kanten verstelbaar en daardoor geschikt voor alle lichaamsposturen. Wordt compleet met bidons geleverd.

Voorinschrijving: € 16,95 Na-inschrijving € 19,95

 

 

Handig functioneel heuptasje

Geen rugzak, geen broek- of jaszak dan is dit heuptasje de oplossing voor een sleutelbos , pinpas of muntgeld. De riem is verstelbaar, heeft een goede pasvorm en gemaakt van comfortabel materiaal.

Normale prijs: € 16,95 nu voor maar: € 13,95.

 

 

Sokken actie

Bergrace Sportsokken van € 9,50 nu voor € 5,– p.p.
Verwen je voeten met een paar Bergrace Sportsokken en steun tegelijk de Hoge Born.

Vier dagen wandelen is een knappe prestatie. Belangrijk zijn een paar goede schoenen en een paar passende sportsokken. Dat voorkomt blessures. Voor de geleverde prestatie is een persoonlijke beloning op zijn plaats. Wat dacht je van een paar Bergrace Sportsokken, te gebruiken tijdens sporten. Duizenden Bergrace sporters zijn je voorgegaan en zijn dik tevreden. Trakteer jezelf of laat opa of oma dat doen. Is veel beter dan snoep.

Je betaalt geen € 9,50, maar slechts € 5,00 voor een paar sokken. Keuze uit meerdere actuele kleuren en modellen. Te bestellen via het inschrijfformulier en tijdens de wandelweek in de Bergrace Shop.

Van deze € 5,– gaat ook nog eens 20% naar de Hoge Born. Dat houdt in, dat meerdere personen blij zijn, wanneer er een paar sokken worden gekocht. Dat maakt het helemaal mooi.

 

 

Bezoek de Bergrace Shop, Bergstraat 5, Wageningen.
Kom de diverse aanbiedingen van Salomon en Asics loop/wandel/sport schoenen gewoon even passen.
Extra Aktie. Nu met een GRATIS Regatta heldere sportbril in diverse uitvoeringen
Bij uitstek geschikt voor het dragen bij stof, hooikoorts, steenslag, vuil ter bescherming van je ogen en de koorts.
Betekend een extra voordeel van € 17,95