Goede doel

Zorgboerderij en boerderijwinkel De Hoge Born is het maatschappelijke doel welke door de Bergrace Wandel 4 Daagse wordt ondersteund. Een mooi doel en zo dicht bij huis.

Voor die het niet weten: De Hoge Born vind je aan het einde van de Bornsesteeg. Zij verrichten daar bijzonder mooi werk door het aanbieden van professionele begeleiding en ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij verblijven in de paviljoens in Rhenen en op de zorgboerderij in Wageningen. Waar ze actief zijn met werk- en dagbesteding op het land, in de kassen en in de landwinkel, waar ook vele verse producten van eigen bodem worden aangeboden incl. 10 leveranciers van regionale producten. Een lust voor het oog en smaakpapillen.

Financiële ondersteuning

Laten wij samen deze instellingen steunen door een financiële bijdrage te vermelden op het inschrijfformulier. Alle kleintjes maken samen een groot bedrag, dat door de stichting van Berg tot Berg race wordt verdubbeld. Voor het totaal bedrag worden persoonlijke en passende cadeaus geschonken. Weinig moeite maar wel een mooi gebaar, dat zeker wordt gewaardeerd. Gewoon even doen.

Sokken actie

Bergrace Sportsokken van € 9,50 nu voor € 5,– p.p.
Verwen je voeten met een paar Bergrace Sportsokken en steun tegelijk de Hoge Born.

Vier dagen wandelen is een knappe prestatie. Belangrijk zijn een paar goede schoenen en een paar passende sportsokken. Dat voorkomt blessures. Voor de geleverde prestatie is een persoonlijke beloning op zijn plaats. Wat dacht je van een paar Bergrace Sportsokken, te gebruiken tijdens sporten. Duizenden Bergrace sporters zijn je voorgegaan en zijn dik tevreden. Trakteer jezelf of laat opa of oma dat doen. Is veel beter dan snoep.

Je betaalt geen € 9,50, maar slechts € 5,00 voor een paar sokken. Keuze uit meerdere actuele kleuren en modellen. Te bestellen via het inschrijfformulier en tijdens de wandelweek in de Bergrace Shop.

Van deze € 5,– gaat ook nog eens 20% naar de Hoge Born. Dat houdt in, dat meerdere personen blij zijn, wanneer er een paar sokken worden gekocht. Dat maakt het helemaal mooi.

 

Voor meer informatie over Hoge Born – Lievegoed, zie onderstaande Flyer en/of de website.

Klik hier voor de flyer

Klik hier voor de website