Routes

Stempelen & Medaille

De deelnemerskaart moet elke dag bij vertrek, bij controle en bij aankomst worden afgestempeld. Bij aankomst kun je de gelopen afstand op de kaart noteren. Per dag mag deze best verschillend zijn.

Heb je een dagje, door omstandigheden, niet kunnen wandelen en de laatste dag wel dan ontvang je toch de medaille en de extra’s. Ben je niet in de gelegenheid geweest om de laatste dag mee te wandelen? Lever dan je startkaart binnen een week in op Dolderstraat 8 in Wageningen, dan ontvang je alsnog de medaille, het diploma en de vele extra’s.

Route aanduidingen

De ± 4 km route wordt met rode, de ± 8 km met gele en de gezamenlijke route met witte pijlen aangegeven. Ook wordt er met spuitkrijt de route en overige waarschuwingen aangegeven

Niet gebruikelijke routes

De route gaat o.a. over klompenpaden, door een wei met koeien, door een boomkwekerij en door Pluktuin Bloemrijk.Tevens kan men kennis maken met diverse sportverenigingen en deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten: bij Scouting Die Wiltgraeff, voetbalver. SKV Wageningen en WAVV die zich op actieve wijze presenteren langs het parcours.

Elke dag worden er een paar “hindernissen” geplaatst op het parcours waar het hele gezin veel plezier aan gaat beleven. Deze en de wandelroutes worden vooraf niet bekend gemaakt om het extra spannend te maken.

Verzorgingspunten scholen opgelet!

De route komt aardig overeen met vorig jaar en is op een paar plaatsen aangepast i.v.m. de avontuurlijke opzet worden ze ook niet bekend gemaakt.

Zelf een locatie ergens inrichten is niet toegestaan omdat een gemeentelijke toestemming noodzakelijk is. Voorkom onnodig extra werkzaamheden en ergernis door het verzorgingspunt te moeten verplaatsen.

Verzorgingspunten

Dinsdag:  Op de grote parkeerplaats op sportpark de Zoom. Niet langs de Zoomweg i.v.m. het verkeer.

Woensdag: Rustpunt aan het einde van het Klompenpad aan de Rijnsteeg en even iets verderop bij Van Haren Diervoeders.

Donderdag:  Op de Wageningse Berg op de weg achter het stadion langs. Dus niet op de Holleweg.

Vrijdag:   Zoals gebruikelijk aan het Spijk onderaan de Dijk.

Het vriendelijke verzoek al het afval na afloop mee te nemen. Dan is er volgend jaar weer een Wandel-4-Daagse.
Alvast bedankt.