Routes

Stempelen & Medaille

De deelnemerskaart moet elke dag bij vertrek, bij controle en bij terugkomst worden afgestempeld. Bij terugkomst kun je de gelopen afstand op de kaart noteren. Per dag mag deze verschillend zijn.

Heb je een dagje, door omstandigheden, niet kunnen wandelen en de laatste dag wel dan ontvang je toch de medaille en de extra’s. Ben je niet in de gelegenheid geweest om de laatste dag mee te wandelen? Lever dan je startkaart binnen een week in op Dolderstraat 8 in Wageningen, dan ontvang je alsnog de medaille, het diploma en de vele extra’s.

Nieuwe route aanduidingen

De gehele route wordt aangegeven met gele Bergrace pijlen. Route opsplitsingen worden met 2 rode Bergrace pijlen en het bordje 4 km. aangegeven. Ook wordt er met spuitkrijt de route en overige waarschuwingen aangegeven. Let goed op, om verkeerd lopen te voorkomen.

Niet gebruikelijke routes

De route gaat o.a. over klompenpaden, door een wei met koeien, door een boomkwekerij, bossen en door het Belmonte Park en laat geen spoor van vernielingen achter s.v.p.

Tevens kan men kennis maken met diverse sportverenigingen en deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten: bij Scouting Die Wiltgraeff, voetbalver. SKV Wageningen.

Elke dag worden er een paar “hindernissen” op het parcours geplaatst, waar het hele gezin veel plezier aan gaat beleven. Deze en de wandelroutes worden niet bekend gemaakt om het extra spannend te maken. De routes zijn op diverse plaatsen vernieuwd, laat de bordjes keurig hangen.

Verzorgingspunten scholen opgelet!

Zelf een verzorgingslocatie ergens inrichten is niet toegestaan omdat een gemeentelijke toestemming noodzakelijk is. Voorkom onnodig extra werkzaamheden en ergernis door het verzorgingspunt te moeten verplaatsen.

Verzorgingspunten

Dinsdag: Halverwege de Zoomweg. Daar is een ingang naar een veldje. Hier komen de routes langs. Dus niet meer op de parkeerplaats en de ingang van sportpark de Zoom.

Woensdag: NIEUW: Halverwege Dijkgraaf, in de deuropening van een oude boerderij. De 4 km keert weer terug en de 8 km loopt verder.

Donderdag: NIEUW: Bovenaan de Holleweg beginnen zo verder naar beneden. Auto’s parkeren op de Gen. Foulkesweg.

Vrijdag:   Zoals gebruikelijk aan het Spijk onderaan de Dijk.

Het vriendelijke verzoek al het afval na afloop mee te nemen. Dan is er volgend jaar weer een Wandel-4-Daagse.
Alvast bedankt.